balk

Eerste consult

Een eerste consult bij de osteopaat bestaat uit een uitgebreid intakegesprek, een lichamelijk onderzoek en indien van toepassing een eerste behandeling.

Het eerste consult neemt een uur in beslag. Vervolgconsulten variëren van een half uur tot een uur, dit gaat in overleg met de osteopaat. Voor tarieven, klik hier.

Vervolg consult

Het aantal behandelingen wat u nodig heeft hangt af van de oorzaak en duur van de klacht. Binnen drie osteopathische consulten moeten uw klachten afnemen, indien dit niet het geval is zal de behandeling worden beëindigd en wordt er samen met u gekeken naar mogelijke alternatieven. Een baby heeft gemiddelde genomen drie osteopathische behandelingen nodig, afhankelijk van de klachten. Tevens kunnen ouders ervoor kiezen om hun baby preventief na te laten kijken op bewegingsblokkades in het lichaam, meestal is dan 1 consult voldoende.

Geen verwijzing nodig voor osteopathie

Een verwijzing van uw huisarts of specialist is niet noodzakelijk voor een osteopathie consult, ook niet om in aanmerking te komen voor vergoeding van uw verzekering. Lees daarop wel uw persoonlijke polisvoorwaarden na.

Annuleren afspraak

Indien u de afspraak (onverhoopt) moeten annuleren dan stellen wij het op prijs dat u dit minimaal 24 uur van te voren aangeeft. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.